Živjeti bez stresa – kurs transcendentalne meditacije

Moderno doba osim brojnih tehnoloških prednosti sa sobom nosi i brojne negativne posljedice koje na svojoj koži počinjemo osjećati tek s godinama. Najveći čovjekov neprijatelj zasigurno je stres koji može uzrokovati brojne psihosomatske tegobe. Međutim, u borbi protiv nakupljenog stresa može vam pomoći meditacija…

Duboka tišina koja se doživljava tokom transcendentalne meditacije opušta tijelo i omogućava mu da se oslobodi stresa i nakupljenog umora. Kada je živčani sistem manje napet, može smirenije reagovati na izazove koji se pojavljuju.

Iako potječe iz istočnjačke kulture, ova je tehnika lišena religijskog konteksta i njezino je djelovanje kod psihofizičkih tegoba višestruko znanstveno dokazano.

S certificiranom učiteljicom TM tehnike Džejnom Hadžić svladajte osnove ove tehnike kroz kurs od sedam koraka, i imate mogućnost da doživotno meditirate bez bilo kakvih dodatnih savjeta i znanja.

Kurs učenja tehnike TMa počinje sa uvodnim i pripremnim predavanjem u srijedu 8.8.2018. u 18.00 h. U četvrtak 9.8.2018. je dan lične instrukcije (jedan na jedan sa učiteljicom), kada polaznik uči tehniku, po satnici koja se dogovara individualno. Slijede tri dana provjere iskustva, svaki dan po sat vremena u terminima koji se grupno dogovaraju.

Broj mjesta je ograničen.

Za dodatne informacije i prijavu na kurs:
info@meditacija.ba
+38762332602

Više informacija: https://www.facebook.com/events/668741490136817/