Bukvarević, Novalić i Izetbegović usaglasili svoj “tekst”: LAGAT ĆEMO BORCE I PRAVITI IH BUDALAMA DO IZBORA

 

Definitivno je postalo jasno kako je velika bosnjacka trojka : Izetbegović, Novalić, Bukvarević, odlučili da demobilisane borce vuku za nos i prave ih budalama do izbora, praveći se da pokušavaju sve, kako bi riješili boračka pitanja.

Ustvari, oni rade sve, ali sve kako bi spriječili da demobilisani borci dodju do svojih prava.

Bukvarević je toliko glup, da se javlja sa “puta” prema studiju, ali iz zatvorene prostorije, u kojoj Vlada carski mir i nema nikakvih smetnji sa komunikacijama, kao što je to slučaj kada se razgovara na putu.
Toliko je ocigledno kako se Bakirov Salkica javlja iz zatvorene sobe, u kojemu vlada grobna tišina, a ne uobičajene smetnje na putu, šuštanja, galama, buka motora, ulice, voza, tramvaja, ili helikoptera, da se moramo zapitati:
Da li je Bakirov Salkica toliki idiot da to ne zna i da li su u SDA stranci tako maluhne pameti, da nisu u stanju iznjedriti nikog, ko bi bio imalo pametniji od Salkice i sposobniji da izmisli neku uvjerljiviju LAZ.

Ocito je da se Salkica sa ovim bestidnim lažima o “putu”, predstavio kao jedan drski bezobraznik, koji ne preza niodčega.
On je svjestan da se ne moze više pravdati nedorecenošću amandmana, za koje sam tvrdio kako se namjerno pakuju, kako bi bili odbačeni, da bi se premostilo do izbora.

“Društveni problem” nije to što nemamo Zakon o pravima boraca i njihovih porodica.
Pravi društveni problem je taj što imamo takvu SDA, takav HDZ , takav SBB i ljudske propalice kao sto su Salko Bukvarević, Fadil Novalić i Bakir Izetbegović.

Salkina :”Oni se ne slažu”, bezobrazno je neuvjerljiva jer upravo Salko sa SDA, HDZ-eom ima vecinu i moze izglasati sve što poželi. Pogotovo što raspolaže sa SBB-ovim zastupnicima.

Komisija i Vlada ne mogu usaglasiti tekst o boračkim pravima, ali zato se vrlo lahko mogu usaglasiti oko pljačke boraca, države i naroda, te otimačine njihovih prava

Sada je bjelodano jasno kako se Salkom, Novalicem i Izetbegovicem moze dogovoriti jedino hvatanjem za vratove jer SILEDŽIJE, BEZOBRAZNICI i BESTIDNICI ne poznaju i ne priznaju ništa drugo, osim sile.
Drugo i drugacije narodu nista i ne preostaje !

/Tekst  prenesen sa Facebooka/