PRIČAJ MI O STRAHU Kamber brani bastion uz pomoć sinovljevog portala

Izbornu kampanju za predstojeće izbore Općinska organizacija SDA Sanskog Mosta započela je u Starom Majdanu, objavio je INMEDIA.BA privatni portal Asima Kambera (SDA)

Ovaj opskurni portalčić koji nema pojma šta je PRAVO NOVINARSTVO, već dobiva tekstove od Asima Kambera (SDA) koji, uglavnom, pljuju po A SDA, redovno se dotakne svojih političkih konkurenata. Tako je bilo i ovih dana u tekstovima koji nastoje informisati javnost Sanskog Mosta o dešavanjima na uzavreloj političkoj seceni USK-a.

Stranci od koje Kamber najviše strahuje ovih i svih narednih izbora. To je postalo toliko očito da je vidljivo i na njegovom ispaćenom licu koje, po svemu sudeći, noćima ne spava. Da je Kamberova mržnja prema zdravoj konkurenciji prerasla u patološku bolest, dokaz je ovaj tekst njegovog privatnog portala INMEDIA.BA:  SDA: Na sogan – dolmi u Majdanu  u kojem, iako niđe veze s tom tematikom nema, Asim Kamber ne može odoliti svojoj patološkoj duševnoj bolesti da ne spomene A SDA, POMAK, Hozanovića, Lipovaču i još su mu falili samo Nijaz Kadirić i Husein Kovačević.

Da sa “velikim tatom” nešto nije u redu u zdravstvenom smislu, pokazuje i ova slika na kojoj se vidi sva Kamberova unutrašnja napaćenost, koja se odražava na vanjski izgled njegovog lica.

Namještanje izbornih rezultata je sve teže, letvanje SBB-ovih kandidata u Sanskom Mostu ne pomaže jer im stranka neće dati u vlasti poslje izbora. Dobar dio biračkog tijela u Sani pokupiće Kadirić i Nezavisni Blok. A dio će otići i POMAK-u, SBB-u, Narodu i Pravdi, SDP-u, DF-u i kad se sve sabere, velikom tati će vrlo malo ostati, a to mu upravo najteže pada, jer više neće moći da se fali kod Bakira u Sarajevu, kako je Sanski Most bastion SDA u Krajini.

S druge strane, Kamber je svijestan činjenice, o kojoj neće da govori i vješto je krije, da unutar same SDA USK postoje podjele i nekoliko tabora koji će ovih dana sve učiniti da SDA izgubi. Sve to zbog njegove oblopornosti i prevelike želje da upravlja svim procesima unutar stranke i samog kantona.

Tako će ova slika na kojoj se Kamber grli sa jednom od žena iz udruženja Majdanki ući u anale katastrofalne politike SDA u Unsko-sanskom kantonu, kao foto ilustracija zalaska jedne generacije političara – kakav je Kamber – u kantonu broj 1 koji je zbog takvih postao najlošiji kanton u Federaciji BiH.

/Pricaj.net/