RASKRINKAVANJE Kako to urednik Inmedie zna,a ne smije izaći iz vlastite avlije

Objavljujemo post  sa FB profila  Sanjanina Arnela Terzića u kome on komentariše tekst  košmarnog kućnog  portala Asima  Kambera (inmedia.ba)   lojalnog  potrebama “stranke na vlasti” i tog  profila  ljudi, o aktivnostima građana povodom posljednjih poplava na području  općine Sanski Most. Terzić otkriva brojne napukline u aktivnostima  “službenika  stranke”.

Heroji sa inmedije spasili Ljubin grad!

Svi koji su negativno komentarisali na Facebooku, inače nesposobnog načelnika Ljubu Trubu, uključujući i mene, su po njima bili smješteni u udobnosti svojih domova i nisu punili vreće, spašavali grad…

Baš me zanima ko je vodio evidenciju prisustva i aktiviteta?

Kako to urednik sa Inmedije zna, kad iz vlastite avlije ne smije izaći?

Zašto ne napišete nešto pametno?

Npr. Da biste vi voljeli da je Sanski Most poplavljen.
Da uživate u krađi donacija i da ste se u tim poslovima izverzirali za vrijeme rata, pa i poslije njega, za vrijeme zadnjih majskih poplava.

– Zašto ne kažete narodu gdje ste svi vi bili za vrijeme agresije i rata u BiH?

– Zašto ne kažete narodu da ste u sklopu programa FERP (hitni oporavak od poplava 2014) dobili preko 10 miliona maraka u posljednjih par godina i da ste s tim novcem asfaltirali sela, ogranke, sa namjerom da zadobijete pažnju svog glasačkog tijela?

– Zašto ne kažete da ste na spiskovima poplavljenih vukli iste ljude i stalno im odobravali novčana sredstva, a da najveći broj njih nije nikako vidio vodu?

– Zašto ne kažete da ste na spiskovima imali poplavljene sa Okreča i Bojančića?

– Zašto ne kažete da su vaši kadrovi ukrali šleper čizama, razne opreme, šleper brašna, šleper palente, šleper…. i da su prikolice samo proslijeđivane (za ozbiljne novce) na područje RS-a.

Kako vas više nije sramota?

Krijete se iza fantastičnih Condora, Vira, svih ostalih dobrovoljaca i humanih ljudi..