PAPAK OD ČOVJEKA Nakon pobjede Zmajeva oglasio se i bosnomrzac Milan Tegeltija

Tegeltija je nakon rada u VSTV-u BiH nastavio raditi za dobre pare za državu Bosnu i Hercegovinu, kao savjetnik jednog od članova Predsjendištva Bosne i Hercegovine, piše Fokus.ba.

Nakon sjajne utakmice i nove velike pobjede košarkaške reprezentacije BiH, oglasio se i savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, Milan Tegeltija.

“Veliki rezultat su napravili košarkaši koji se predstavljaju kao reprezentacija BiH. Pobjediti ovu Sloveniju je golemo. To valja čestitati igračima i onima za koje su igrali, pjevali njihovu himnu i uz njihove zastave. Ali to nije moja reprezentacija, moja igra sutra i biće prvak Evrope, napisao je Tegeltija na svom Twitter nalogu.

Inače, u pitanju je bivši dugogodišnji predsjendik Visokog sudskog tužilačkog vijeća Bosne i Hercegovine koji se obogatio radeći za instituciju države Bosne i Hercegovine.

Tegeltija je nakon rada u VSTV-u BiH nastavio raditi za dobre pare za državu Bosnu i Hercegovinu, kao savjetnik jednog od članova Predsjendištva Bosne i Hercegovine.

Imamo samo nešto da kažemo

Nakon što su, kako reče Tegeltija, “košarkaši koji se predstavljaju kao reprezentacija BiH” porazili aktuelne evropske prvake Slovence, nekoliko njih je imalo nešto da kaže u pres-kutku dvorane u Kelnu…

Zaključak:  Bosnu istinski vole oni koji od države nisu dobili mi marke, a mrze moralne nule  poput  Tegeltije koji su i dalje na grbači BiH. Tegeltija iz kase države dobija platu što savjetuje najpoznatijeg bosnomrsca  MIlorada Dodika.