Nakon što je “Pomak” objavio svoje službeno saopćenje sa naslovom “Reakcija: Pristupanje vijećnika Bećirspahića i Havića Narodu i pravdi nema nikakve veze sa principima“, oglasio se i privrednik Halil Bajramović koji tvrdi, između ostalog, da je finansirao pola kampanje na proteklim izborima njihove političke organizacije.

Post Halila Bajramovića prenosimo u cjelosti i bez gramatičkih intervencija:

Pošto me je ova ekipa Pomak-a spomenula na svojoj službenoj fb stranici red je da joj i odgovorim to bi se zvalo REAKCIJA NA REAKCIJU : 🙂

Prvo oprostio bih im to što mene nazivaju tajkunom to nije ništa novo ali im ne mogu oprostiti to što su Sanela Havića ratnog stopostotnog invalida nazvali pijunom kao i Dinku o kojem sve govore njegove reference , daj malo da vidimo ko su ti što su to sebi dali za pravo da ovakvim kvalifikacijama izađu na teren .
Prvo pošto u Pomaku ima samo 4 osobe, osoba A,B,C i Šuhret , pokušat ću odrediti kome se obraćam jer vjerujem da iako ih je malo da nisu svi isti koristim džoker 50/50 pola/pola odbacujem Šuhreta i Armin Amidžić iz razloga što znam Šuhreta dobro i ovo nije on, on nikad nebi uvrijedio javno Sanela” Žilu “ a Armina iz razloga što ni on vjerujem da nebi to sebi dozvolio,Sanelovim glasom je usvojen Arminov izvještaj turističke zajednice prošle sedmice ( Armin direktor)a pijuni tako ne rade .

Znači ostaje Edo i Vedo ili Edin Moranjkic i Elvedin Sedić bivši VOlonterski direktor Aerodroma Bihać i Zavoda za zdravstvo USK.
Skupe igračke imao u rukama a nije dobio povjerenje građana + takođe tajkun kao i ja ako ne i veći. ZIJO I SIN doo
Znači neko od njih dvojice je ovo pisao kao one šibice u šibicara ako nisu ovi ovi jesu .

Momci zaboravili ste brzo vrijeme kad ste trčali po gradu i blatili SDA-ovce branili im hidrocentrale na Uni i slične njihove kriminale ,ali vas je jedino ovaj tajkun javno podržavao jer mnogi nisu htjeli da se zamjeraju SDA klanu ali Halilu to nije smetalo da javno stane iza Vas i kaže ovi momci su u pravu ,to što ste vi danas stali Bakiru uz nogu to je vaša stvar i o tome ćemo nekad poslije dok vrijeme odradi svoje .
Interesuje me samo hoćete li danas podržati SDA-ov projekat hidrocentrale na Uni a morat ćete da bi vam ostale vaše stolice koje su vam se izgleda osladile .
Ovo je onaj isti Halil što je GS-u 2016.godine sam isfinansirao pola kampanje u vašoj borbi protiv zajedničkog kandidata SDA/SBB/A-SDA sa jedne i SDP sa druge strane do konačne pobjede , ali tad nisam bio tajkun.
U tu piramidu Pomak koju danas vas 4 prodajete SDA-u i SBB-u znajte da puno nas je ugradilo svoje cigle (principa) u tu piramidu a danas mi gledamo kako je vas nekoliko unovčavate isključivo u interesu samo vas nekoliko ,samo za vaše pozicije i šta još, ponašate se kao da vam je to djedovina i naslijeđe.

Što se tiče Sanela Havića ti si Edine bio na 3.poziciji na listi a Sanel na 12.poziciji nije li te sramota komentarisati neciji izborni rezultat ako si tad sa 3.pozicije završio na 10.poziciji jer nisi dobio glasove ali si promptno dobio poziciju šefa Šuhretova kabineta ( kralja grada )koju ti je danas žao ostaviti izgleda pa se prodaješ i crnom vragu pod šatro izgovorom “PROJEKTI ZA BIHAĆ ”
Mogli smo mi 2016. podržati i SDA i eto famoznih “PROJEKATA “ali nema Ede i Vede u vlasti i na pozicijama .

Elvedin Sedić je takođe bio na toj listi ali nije ušao u vijeće grada Bihaća završio na 11.mjestu ali na konto Sanelovih lovorika, Sejovih, Ildinih je postao direktor poduzeća koja upravljaju sa budžetima stotinu miliona godišnje zašto si ispao iz njih sam se upitaj. Danas su svi pobrojani napustili Pomak i GS ,ZAŠTO ?????
Hoćete reći da ste vi čestitiji od njih što ste brzo stali Bakiru i Dedićima uz nogu , ja ne bih bio siguran na vašem mjestu.

Napustili su vas zbog toga što je vas nekoliko taj buntovni projekat mladih ljudi koji je podržalo pola čestitih Bišćana računajući da ste iskreni i da će uslijediti promjene bez SDA ,podržali do pobjede ili oslobođenja.
Vrlo brzo ste ga privatizovali i prodali upravo onima koji ovaj grad teroriziraju godinama .

Ja sam samo za razliku od vas ostao na putu na kojem sam i bio kao i Sanel , Dinko i svi drugi poput Ilde i ostalih. VAMA SRETAN PUT !

Nije li vam čudno da je Vaš projekat vašom dobrom politikom ostao na samo jednom zastupniku i taj je sa Konjodora…
TAKO SE ZA BIHAĆ NE BORI ….

Usput pročitajte malo komentare građana i lajkove za njih i njihov prelazak a pročitajte i šta javnost kaže za vas i vaš transfer u SDA ja se ne bih mijenjao … ostalo u 2020 .
Stanite na liste vi pa im budite konkurencija …
Možete i ispod suknje SDA .

Više detalja drugi put …

/Biscani.net/